Шафу, за правом, можна назвати одним з основних елементів меблів, який зустрічається в будь-якій кімнаті з будь-яким інтер'єром, від вітальні до кухні. Сьогодні доступне широке розмаїття такого виду гардероба, від сучасних купейних варіантів до класичних традиційних шаф, про які піде мова далі.
       Варто зауважити, що подібні меблі є функціональними, бувають різних розмірів і форм, а також доступні в різноманітних конфігураціях, різноманітних дизайнерських і колірних рішеннях.

       Сьогодні магазини надають широкий вибір доступних меблів. Багатий асортимент розпашних шаф різної форми і кольорової палітри не перестає радувати клієнтів. Якщо не вдасться знайти підходящий варіант, тоді є можливість зробити меблі на замовлення. У цьому разі клієнт отримає саме те, що хоче, з унікальним плануванням і конфігурацією, індивідуальним дизайном.

       Так, кухонна шафа має чудовий вигляд зі скляними дверцятами, а додаткової функціональності додасть велика кількість шухляд, полиць і спеціальних відсіків для зберігання кухонного начиння та різних дрібниць. Такий варіант шафи дасть змогу приховати посуд, техніку та необхідне кухонне приладдя, без якого господині не обійтися, але яке може займати дуже багато дорогоцінного місця.

       А ось прекрасним варіантом для спальні стане розпашна шафа, що має глухий фасад. При цьому стулки зсередини можуть бути оснащені дзеркалами. Це надає не тільки красу, а й зручність. Крім того, в цих шафах можуть бути спеціальні відділення, вони призначені для одягу та білизни, а додаткові штанги для вішалок дають змогу зберігати свій гардероб у порядку.

        Полиці можуть бути різної конфігурації - знімні, стаціонарні, висувні. При цьому стандартна товщина полиць - 10-25 міліметрів. Для неважкого одягу підходять полиці невеликої товщини, а для більш громіздких речей, наприклад зимових, - потовщені моделі.

        Розпашна шафа при індивідуальному замовленні може мати низку елементів, які додадуть додаткової функціональності та зручності. До них належать:

- білизняні висувні шухляди;

- спеціальні вішалки для штанів;

- кошики із сітки, призначені для провітрювання одягу;

- взуттєві полиці;

- спеціальні штанги, призначені для зберігання одягу різної довжини.

У даній категорії немає товарів.