Висота

               Тумби, такий простий, але такий необхідний елемент меблів.

     Тумба - незамінний меблевий аксесуар абсолютно кожної спальні. Красива і стильна тумба - це не тільки прикраса вашого інтер'єру, а й прекрасне, практичне доповнення до вашого улюбленого ліжка.

     Для гармонійної обстановки спальної кімнати і комфортного відпочинку вам просто необхідно купити тумбу приліжкову. Тумба приліжкова допоможе вам правильно організувати обмежений житловий простір. Невеликі габарити, висока місткість є головними плюсами цього гарнітура.

     Приліжкова тумбочка для спальні відома як місткий предмет меблів з практичними шафками. Підходить для розміщення косметики, засобів особистої гігієни, медикаментів, книг і журналів для вечірнього читання. Окремі секції приліжкових тумбочок оснащені висувним механізмом. Тумба вважається ідеальною як місце для нічного світильника, своєрідним приліжковим столиком.

      Тумба під ТВ може стати яскравим акцентом у передпокої і замінити класичну стінку. Різний дизайн, незвичайні форми та приємні кольори дадуть змогу вибрати й купити тумбу під телевізор, яка ідеально доповнить інтер'єр кімнати. Функціональні тумби під TV мають висувні шухляди, полиці, закриті шафки, де можна розмістити не тільки телевізор, а й супутню апаратуру.  Компактні габарити дадуть змогу вибрати тумбу під телевізор навіть для невеликого приміщення.

       Де ви зберігаєте взуття в невеликому передпокої? Акуратно розставляєте в ряд біля стінки, сподіваючись, що так воно займає найменше місця в кімнаті? Безлад займає більше місця, ніж тумба для взуття. Створити в передпокої затишок і навести порядок, звільнити місце в кімнаті для інших предметів інтер'єру - простіше, ніж вам здається. Функціональні та місткі взуттєвниці зовні компактні й займають зовсім не багато місця, проте дають змогу зі зручністю розмістити взуття всієї родини та зберегти його у відмінному стані.